Search
Close this search box.

Serveis

Serveis veterinaris a Vallirana

A la nostra clínica veterinària de Vallirana donem un servei mèdic de qualitat i complet que garanteix l’atenció indispensable per la cura de la salut de les mascotes. Realitzem consultes de medicina interna amb diverses especialitats, medicina preventiva, proves diagnòstiques, intervencions quirúrgiques i altres serveis per cobrir totes les necessitats del teu animal de companyia.

evet-vallirana-serveis-general

Medicina general

Atenem tota mena de visites, ja siguin de Medicina Interna (digestiu, genitourinari, cardiorespiratori, endocrí…), així com casos de dermatologia i traumatologia, entre d’altres.

evet-vallirana-serveis-preventiva

Medicina preventiva

En el servei de Medicina Preventiva ens centrem sobretot en vacunacions i desparasitacions, tant de cadells com d’adults, així com controls  geriàtrics, odontològics, d’obesitat, etc.

 
evet-vallirana-serveis-cirugia

Cirurgia

El nostre equipament ens permet realitzar cirurgies de teixits tous amb un adequat control i monitoratge del pacient. Les intervencions més habituals són les esterilitzacions, tumors mamaris i cirurgia de pell (sutures, biòpsies, nòduls, etc.).

evet-vallirana-serveis-diagnostic

Radiologia Digital

L’equip de radiologia digital ens  ajuda en el diagnòstic de diverses patologies toràciques, abdominals i traumatològiques. Són proves indolores i poc invasives que ens aporta informació de gran valor.

vallirana-evet-ecografia (1)

Ecografia

L’ecografia és una prova de diagnòstic per imatge no invasiva que ens permet observar i conèixer l’estat dels òrgans interns, detectar tumors i fer seguiment de la gestació durant l’embaràs.

evet-vallirana-serveis-laboratori

Laboratori

Realitzem tot tipus d’anàlisis clínics:  hematologia, bioquímica, cultius, serologies i anatomia patològica. Comptem amb aparells de laboratori que fan que es redueixi el temps d’espera dels resultats.

gat a evet veterinaria

Visites a domicili

Si no pots baixar a la clínica la teva mascota  o el seu estat no ho aconsella, ens desplacem  a domicili  on poden atendre el teu animal. Consulta els preus per visita a domicili i cost de desplaçament.

evet-vallirana-serveis-dietes

Altres serveis

Realitzem la implantació del microxip i la identificació de la teva mascota, oferim una àmplia gamma de dietes especialitzades i t’acompanyem  en tot el relacionat amb la reproducció.

C/ Nombre, 21 | 08080 Barcelona | Barcelona