Leishmània i paràsits

Protegeix a la teva mascota de la leishmània i els paràsits

Amb la desescalada tornem a gaudir novament de les sortides amb les nostres mascotes. Recordeu que els paràsits actuen amb més incisió en els mesos de primavera i estiu, però és important saber que hem de prevenir i desparasitar a la nostra mascota durant tot l’any a causa de la pujada de les temperatures dels últims anys. 

Vivim a un país endèmic i aquest clima és ideal perquè actuïn puces, paparres i el mosquit flebòtom, transmissor de la leishmània. La leishmaniosi és una de les malalties més perilloses per a la teva mascota, podent arribar a causar-li la mort. Presta la deguda atenció al teu company i protegeix-amb el nostre pack de prevenció i el test de leishmània que realitzem al nostre centre veterinari de Vallirana. Mantingues la teva mascota protegida tot l’any.

Leishmania-y-parasitos

Consulta els nostres serveis i productes preventius:

Test Leishmània
GRATUÏT
Vacuna
Collar i/o Pipetes

Com identificar la leishmaniosi

A EVET Clínica Veterinària de Vallirana t’ajudem a prevenir i detectar a temps la leishmània. Pots identificar aquesta malaltia a la teva mascota pel seu estat de malestar general que se sol manifestar:

  • Aprimament exagerat i trastorns de la gana.
  • Caspa i caiguda del pelatge.
  • Sortida de sang pel nas.
  • Ferides difícils de curar i úlceres.

 

T’oferim diferents proves de detecció i prevenció:

  1. Prova ràpida de sang.
  2. ELISA o IFI.
  3. Citologia de medul·la òssia o biòpsia de teixit o linfonode.
  4. Anàlisis completes d’orina i sang.

Mesures preventives

En el nostre centre veterinari de Vallirana disposem de molts mètodes de control i diferents protocols per prevenir les malalties causades pel contagi de paràsits en gossos. Els collars antiparasitaris, que s’han de canviar cada sis o vuit mesos, o la pipeta, que s’ha de posar mensualment, són algunes opcions. La vacuna o el xarop poden ser una altra mesura efectiva perquè la teva mascota tingui més defenses per combatre els paràsits en cas que arribin a infectar-la.

Recorda realitzar revisions periòdiques per evitar el contagi i detectar la malaltia a temps.

Contacta amb la nostra clínica veterinària de Vallirana i t’assessorarem sobre quin mètode pot resultar més adequat per al teu animal de companyia.

C/ Nombre, 21 | 08080 Barcelona | Barcelona