Search
Close this search box.

Contacte

EVET VETERINÀRIA ha cessat la seva activitat des del 31 d’octubre del 2023.
Agraïm a tots els clients que durant tots aquests anys han confiat en nosaltres.

Contacta amb EVET Clínica Veterinària de Vallirana

Contacta amb els nostres professionals per concertar cita prèvia o realitzar consultes veterinàries. Ens pots trobar a l’horari indicat de dilluns a dissabte. Com sempre, estarem encantats d’atendre’t i cuidar de la teva mascota.

Horaris d’agost i vacances:

Obert de 9:30h a 13h de dilluns a divendres
Tardes i dissabtes tancat
Tanquem per vacances del 16 a1 27 d’agost, ambdos inclosos

Formulari Contacte

Si ho desitges, pots contactar amb nosaltres a través d’aquest formulari.

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer de què és responsable EVET CLÍNICA VETERINÀRIA. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD) sobre protecció de dades. Les teves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·licitis la seva cancel·lació.

En qualsevol moment pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i / o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les teves dades personals a C/Major 403. 08759 Vallirana o mitjançant un correu electrònic a  info@veterinariovallirana.com  

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.