Coneix la nostra nova web

Coneix la nostra nova web

La nostra clínica veterinària de Vallirana va obrir les seves portes l’any 1996 amb l’objectiu d’oferir cures i una atenció personalitzada a tots els animals de companyia. Aquest mateix objectiu persegueix la nostra web, un reflex sincer de qui som i quins serveis professionals podem oferir a la teva mascota.

A la nostra nova web podreu informar-vos sobre els serveis veterinaris que oferim, fer un tour per les nostres instal·lacions i conèixer qui som. Cuidem la imatge per tal que navegar la nostra web sigui tan agradable com venir a visitar-nos i som fidels a la nostra marca corporativa.

Ara la navegació per la nostra web és més ràpida i intuïtiva, aportem més informació sobre nosaltres i obrim un nou de canal amb els nostres clients que desitgem que us resulti d’interès.

Et convidem a visitar la nostra nova web i a contactar amb nosaltres per a reservar una cita o resoldre qualsevol dubte. A part del nostre email i del nou formulari web, com sempre estem disponibles en el telèfon 936 833 066. Sempre atents a les vostres necessitats.